Fuckin’ Special

decembrie 1, 2008

Cascadorii rasului….Steaua-Urziceni

Filed under: Sports — Etichete: — Fuckin's @ 9:43 pm

dsc04601

Nu am ras asa de mult la un meci de cand ma stiu.Liga lu’ Mitica e un fel de Romanie in alegeri.Toti joaca prost,dar in final trebuie sa iasa cineva invingator.

As vrea sa spun ca am vazut ceva sa imi placa in aceasta seara,dar m-as minti singura.L-as putea aminti pe Ionescu,care a fost singurul aplaudat de suporteri.Ahh nu mint,mint…mi-a placut galeria!!! Incredibil!As parafraza acum dar ma abtin cu greu.La fiecare degajare galeria scanda ceva.Unii stiu:)

As putea spune ca „mi-a placut” si de Dayro,care in prima repriza purta niste ghete portocalii,iar in a doua jumatate defila cu unele albe.Cand a intrat Semedo,am inteles si de ce.Ghetele portocalii erau in picioarele celui din urma.Dayro credea ca schimba norocu.N-a fost sa fie:)).Au fost amandoi la fel de penibili,indiferent ca rata Dayro,singur cu portarul,sau Semedo cadea in fund cand primea vreo pasa.

Un jucator de la Unirea,sarmanu de el,a ratat de la 1 metru de poarta si cu poarta goala.A ras un stadion intreg de el si alte mii de telespectatori;pana si pitipoancele prezente la meci au inteles gravitatea fazei.

Una peste alta,ultimul meci al turului a fost circul de pe lume,intr-o concordanta perfecta cu alegerile.

P.S.:Am uitat sa mentionez ca a batut Steaua cu 1-0,gol marcat de Kapetanos in min 90.Nu ca ar fi contat prea mult.Si dupa cum spunea un prieten: „Bah astia parca joaca mai prost ca la televizor”.

Un comentariu »

  1. si daca erau eliminati 3 jucatori de la steaua as fi jurat ca o sa castige steaua…dar poate noi vedem scenarii peste tot lasandu-ne influentati de presa sau TV…poate nu a fost nimic necurat…dar vorba filmului ,,a fost sau n-a fost”…nu vom sti niciodata sigur…in rest numai de bine…e o mizerie de campionat in care echipele iau ushor forma celor care conduc cluburile, adica ,,baietii destepti” in in maniera in care au facut averile…pt ca e greu de crezut ca un personaj cu 10 clase la activ poate sa faca in conditii legale zeci de milioane de euro…noroc ca suntem un popor care se descurca in orice situatie (asta e un moment bun sa iti treaca dorul de romania cand vezi specimene gen becali, turcu, penescu la TV)…valoarea campionatului scade de la an la an, rezultatele meciurilor castigate cu valize si fluierashi se vad in europa, iar echipe de traditie dispar de pe harta fotbalistica: progresul, corvinul, uta, u cluj…

    Comentariu de dani — decembrie 2, 2008 @ 4:54 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.